Mesto Bardejov - svetové dedičstvo UNESCO

skendehuplru

Mesto Bardejov - Svetové dedičstvo UNESCO

Teší nás, že Vám môžeme prostredníctvom web stránky predstaviť Mesto Bardejov, poskytnúť nevyhnutné informácie o živote mesta a funkciách mestskej samosprávy.

Mesto Bardejov je historicky a kultúrne bohaté mesto, považované za jedno z najkrajších slovenských miest. Historické centrum Bardejova spoločne s komplexom stavieb tvoriacich židovské suburbium zo začiatku 18. storočia bolo v roku 2000 zapísané do zoznamu - Svetové kultúrne a prírodné dedičstvo UNESCO.

Zobraziť celý článok »

Aktuality

   Samospráva Bardejova v snahe maximálne zvýšiť komfort svojich občanov, ale aj návštevníkov nášho mesta počas testovania sa rozhodla využiť možnosť elektronického vyhodnocovania času čakania v radoch v jednotlivých odberných miestach.

   Dobrovoľníci budú odhadovať (a v rámci možností rátať) početnosť ľudí v radoch a „nahadzovať“ údaje do online formulára, ktorý ich následne aktualizuje na webovej stránke. Z našej strany sa jedná o pilotný projekt, takže údaje nemusia byť úplne presné: domnievame sa však, že môžu byť dobrou pomôckou pri rozhodovaní občanov a následnom rovnomernom zaťažení odberných miest.

   Aktuálne stavy sa budú nachádzať na stránke:

   https://odbernemiesta.sk/mesto/bardejov

   Ubezpečujeme vás, že zo strany samosprávy robíme všetko pre to, aby víkendové testovanie Covid-19 malo v Bardejove čo najhladší, nekomplikovaný priebeh - veríme, že aj táto technická pomôcka k tomu prispeje.

   Prosíme vás o porozumenie a trpezlivosť, o dodržiavanie všetkých hygienicko-epidemiologických nariadení a odporúčaní !

odbernemiesta_webbanner_1200x215px.png

Zverejnil: Marek Duleba, 2020-10-30, 18:01  marek.duleba@bardejov.sk

Prihláste sa na odber

Najblišie udalosti

30 apr 2024
19:00 - 21:00
OTVORENIE FONTÁN
01 máj 2024
14:00 - 21:00
MAJÁLES
23 feb 2024
08:00 - 17:00
Muzikál KUBO

 

sms informacie

 

ukrajina

 

grantove projekty

 

partnerske mesta

 

aed

 

covidTEL

 

btv

 

kino zriedlo

 

kulturaS

 

plavaren

 

mladez

 

Máte otázku?
Kontaktný formulár »
Napíšte nám