Mesto Bardejov - svetové dedičstvo UNESCO

skendehuplru

V zmysle zákona č. 442/2002 Z. z. o verejných vodovodoch a verejných kanalizáciách a zmene a doplnení zákona č. 276/2001 Z. z. o regulácii v sieťových odvetviach, oznamujeme našim odberateľom vopred každú plánovanú odstávky vody a prerušenie odkanalizovania odpadových vôd.

V súčasnosti prebieha na území mesta Bardejov realizácia stavby Juhozápadného obchvatu mesta, súčasťou ktorej sú aj prekládky vodohospodárskych zariadení v časti vodovodov a kanalizácií. Jednou z takýchto prekládok je aj 

prekládka zásobného potrubia pre sídlisko Obrancov mieru (Halpušová), ktorá je plánovaná v nočných hodinách z 21. 10. na 22. 10. 2015 (streda, štvrtok). Samotné práce začnú o 22.00 h 21. 10. 2015. Obnovenie dodávky predpokladáme v ranných hodinách 22. 10. 2015.

Po obnovení dodávky vody budú prebiehať ešte práce na odkalení a odvzdušnení verejného vodovodu.

Z uvedeného dôvodu bude prerušená dodávka vody pre Vaše zariadenie.

Žiadame Vás, aby ste zabezpečili Vami prevádzkované, resp. spravované odberné miesta tak, aby uvedenou odstávkou nedošlo ku škodám na mejtku a aby bola zabezpečená dostatočná zásoba vody. 

Nakoľko pri opätovnom spúšťaní vody môže dôjsť k poklesu tlaku vody v sieti, resp. možnosti mierneho zakalenia vody, vopred sa za túto skutočnosť ospravedlňujeme.

Najblišie udalosti

Žiadne udalosti

 

sms informacie

 

ukrajina

 

grantove projekty

 

partnerske mesta

 

aed

 

covidTEL

 

btv

 

kino zriedlo

 

kulturaS

 

plavaren

 

mladez

 

Máte otázku?
Kontaktný formulár »
Napíšte nám