Mesto Bardejov - svetové dedičstvo UNESCO

skendehuplru

V dobe od 8.6.2017 do 11.6.2017  sa konali  na letisku v Kamenici nad Cirochou Majstrovstva Slovenskej republiky  a  Svetový pohár v raketovom modelárstve.

Vďaka podpore mesta Bardejov sa súťaže mohli zúčastniť  aj žiaci CVČ pri Základnej škole pod Vimbargom.  

 V konkurencii súťažiacich  z Poľska, Slovinska a Chorvátska v kategórii S7- makety rakiet  si junior Dušan Udič vybojoval v  hodnotení Svetového Pohára 4.miesto a 2 miesto v kategórii S7 - makety rakiet  juniori.

V kategórii S4A si junior Maroš Fecek vybojoval v celkovom hodnotení Svetového Pohára 5 miesto a 2 miesto v kategórii S4A juniori .

Dušan Udič si zopakoval druhé miesto v kategórii S7- makety rakiet  na Majstrovstvách Slovenskej republiky.

 Aj  ďalší žiaci  Marek Brezánii a Róbert Gmitter   sa medzi silnou seniorskou a juniorskou konkurenciou nestratili a v kategórii  S4A - raketoplán obsadili  9 a 17 miesto , v kategórii  S7-makety  8 a 9 miesto a v kategórii  S9 - virnik 8 miesto.

 Aj vďaka týmto súťažiam a najmä nazberaným skúsenostiam sa naši  juniori dostávajú čoraz viac  do popredia. Výsledkom úsilia je aj zaradenie Dušana Udiča do reprezentácie Slovenskej Republiky pre rok 2017. Ako člen reprezentácie bude mať možnosť na Majstrovstvách Európy v Poľskom Vloclawku zabojovať v dvoch kategórii a to raketa padák a  makety.

 Našim mladým športovcom gratulujeme a prajeme veľa športových úspechov.

Zverejnil: Miroslav Vančík, PhDr., 2017-06-30, 14:30, miroslav.vancik@bardejov.sk

Najblišie udalosti

Žiadne udalosti

 

sms informacie

 

ukrajina

 

grantove projekty

 

partnerske mesta

 

aed

 

covidTEL

 

btv

 

kino zriedlo

 

kulturaS

 

plavaren

 

mladez

 

Máte otázku?
Kontaktný formulár »
Napíšte nám