Mesto Bardejov - svetové dedičstvo UNESCO

skendehuplru

V stredu 14. júla sa na stavenisku rekonštrukcie športovej haly Mier (jeden z kľúčových investičných počinov samosprávy v tomto roku) konal kontrolný deň.

Ako bolo počas neho skonštatované, na 90% je asanovaná strecha a vymenené niektoré je mimoriadne poškodené komponenty, podarilo sa vyriešiť taktiež „sadanie“ budovy a s tým spojené problémy. Vymenená je svetelná elektroinštalácia, čiastočne zrekonštruovaná a vyčistená vzduchotechnika a momentálne sa inštalujú vnútorné konštrukcie, na ktorých budú inštalované nové interiérové podhľady.

Čoskoro – už v najbližších dňoch – bude progres vidno z exteriéru: začne sa montovať záchytná sieť, na ktorú sa budú montovať vonkajšie obkladové panely a do dvoch – troch týždňov príde aj na výmenu existujúcich veľkometrážnych okien: minimálne z južnej strany budovy.

Podľa vyjadrení zástupcu zhotoviteľa stavby práce pokračujú podľa schváleného harmonogramu, realizovali sa už aj niektoré z prác naviac, financovanie ktorých bolo schválené na ostatnom zasadnutí mestského zastupiteľstva, a ak sa nič nepredvídané nestane zmluvne dohodnutý termín (jar budúceho roka) bude jednoznačne dodržaný.        

 

 

Zverejnil: Marek Duleba, 2021-07-14, 11:22  marek.duleba@bardejov.sk

Najblišie udalosti

30 apr 2024
19:00 - 21:00
OTVORENIE FONTÁN
01 máj 2024
14:00 - 21:00
MAJÁLES
23 feb 2024
08:00 - 17:00
Muzikál KUBO

 

sms informacie

 

ukrajina

 

grantove projekty

 

partnerske mesta

 

aed

 

covidTEL

 

btv

 

kino zriedlo

 

kulturaS

 

plavaren

 

mladez

 

Máte otázku?
Kontaktný formulár »
Napíšte nám