Mesto Bardejov - svetové dedičstvo UNESCO

skendehuplru

Mesto Bardejov - Svetové dedičstvo UNESCO

Teší nás, že Vám môžeme prostredníctvom web stránky predstaviť Mesto Bardejov, poskytnúť nevyhnutné informácie o živote mesta a funkciách mestskej samosprávy.

Mesto Bardejov je historicky a kultúrne bohaté mesto, považované za jedno z najkrajších slovenských miest. Historické centrum Bardejova spoločne s komplexom stavieb tvoriacich židovské suburbium zo začiatku 18. storočia bolo v roku 2000 zapísané do zoznamu - Svetové kultúrne a prírodné dedičstvo UNESCO.

Zobraziť celý článok »

Aktuality

Od pondelka 15. októbra 2018 až do 21. októbra 2018 sa občania svojim aktívnym prístupom k nakupovaniu môžu zapojiť do celoslovenskej kampane na podporu ekonomiky pod názvom „Pýtajme si slovenské“.
Národné dni na podporu ekonomiky Slovenska prebiehajú každoročne, aby občania nakupovali slovenské výrobky.

Dôležitosť nakupovania domácich produktov sa stala celospoločenskou témou. Dozrel čas na poukázanie ďalších súvislosti, ktoré sú spojené s nakupovaním domácich produktov, teda nielen na dopad na našu ekonomiku, ale aj na naše zdravie, životné prostredie a taktiež na celú kvalitu života, za ktorú nesieme spoločnú zodpovednosť a ktorú vytvárame na základe nášho správania počas života každého z nás.
Každoročne sa touto myšlienkou nadchne viac ako milión občanov, ktorí sa aktívne zapájajú svojimi nákupmi do kampane a pomáhajú tak spoločne zlepšovať život nás všetkých. Spoločne úspešne budujeme nákupný patriotizmus na Slovensku.

 

 

Zverejnila: Ing. Elena Volčkovová, 2018-10-15,15:45, elena.volckovova@bardejov.sk

Prihláste sa na odber

Najblišie udalosti

30 apr 2024
19:00 - 21:00
OTVORENIE FONTÁN
01 máj 2024
14:00 - 21:00
MAJÁLES
23 feb 2024
08:00 - 17:00
Muzikál KUBO

 

sms informacie

 

ukrajina

 

grantove projekty

 

partnerske mesta

 

aed

 

covidTEL

 

btv

 

kino zriedlo

 

kulturaS

 

plavaren

 

mladez

 

Máte otázku?
Kontaktný formulár »
Napíšte nám