Mesto Bardejov - svetové dedičstvo UNESCO

skendehuplru

Úrad Prešovského samosprávneho kraja v spolupráci s Nadáciou PSK pre podporu rodiny vyhlasuje humanitárnu zbierku pre priamu pomoc partnerskému regiónu v Zakarpatskej oblasti. Nakoľko ako viete, je situácia veľmi vážna a PSK bol  priamo našim partnerským regiónom na Ukrajine požiadaný o konkrétnu pomoc.

Zbierka bude prebiehať v termíne do 17.3. v čase od 8:00 do 16:00. V prípade, že sa chcete do tejto materiálnej pomoci zapojiť a už disponujete požadovaným materiálom a potravinami, prosím kontaktujte:

+421 911 155 750   (p. Uličný)

+421 911 015 434    (p. Novák)

Priamo počas telefonického hovoru Vás budú informovať o spôsobe, mieste a čase odovzdania materiálnej a potravinovej pomoci. Následne zabezpečíme jeho dopravu priamo na hranicu s Ukrajinou, kde si ho prevezmú naši ukrajinskí partneri.  Ukrajinská strana požiadala hlavne o matrace, spacie vaky, karimatky, stany, trvanlivé potraviny, hygienický materiál, teplé oblečenie, spodné prádlo, deky a podobne. Chceme Vás požiadať, aby zbierka neobsahovala zdravotnícky materiál a materiál vojenského charakteru (netýka sa to spacích vakov, stanov a karimatiek).

Vopred Vám, aj za našich ukrajinských partnerov ďakujeme za pomoc.

 

Zverejnil: Marek Duleba, 2022-03-11, 13:20  marek.duleba@bardejov.sk

Najblišie udalosti

Žiadne udalosti

 

sms informacie

 

ukrajina

 

grantove projekty

 

partnerske mesta

 

aed

 

covidTEL

 

btv

 

kino zriedlo

 

kulturaS

 

plavaren

 

mladez

 

Máte otázku?
Kontaktný formulár »
Napíšte nám