Mesto Bardejov - svetové dedičstvo UNESCO

skendehuplru

Kalendár udalostí

VIANOČNÝ KONCERT JANAIS

janais vianocny 2019

Speváčka a skladateľka Janais pripravila aj tento rok pre svojich priaznivcov vianočné koncerty pod názvom VIANOČNÁ JANAIS. Už každoročne sú tieto koncerty trojjazyčné ako je trojjazyčný aj speváčkin vianočný album s rovnomenným názvom. Tradičné slovenské koledy Daj Boh šťastia, Búvaj, dieťa krásne či neodmysliteľná Tichá noc v originálnych úpravách, do slovenčiny speváčkou pretextované hity Let It Snow (Nech sneží) a Winter Wonderland (Zimnou krajinou), ale tiež jej autorské skladby ako Biela pieseň, Vianočná či Naveky, chytia za srdce po textovej aj hudobnej stránke.
Štipku podmanivého šansónu vdýchnu koncertu francúzske piesne L’enfant au tambour a Petit Papa Noël. Speváčka dodáva svojim vianočným koncertom aj jemný závan duchovnosti, ktorá k významným kresťanským sviatkom prirodzene patrí.

Janais je slovenská skladateľka, textárka a interpretka spievajúca v slovenčine, angličtine a francúzštine. Vydala 4 vlastné štúdiové albumy - SVETABOJ (2009), EUFÓRIA (2013), VIANOČNÁ JANAIS (2015) a ILÚZIE (2018). Album Vianočná Janais získal nielen skvelé kritiky, ale aj zlatú platňu za predaj a to najlepšie z neho zaznieva každoročne na speváčkiných decembrových koncertoch. Jej hlas je silný a jemný zároveň, čistý a rozpoznateľný. Bez zbytočného pátosu vie Janais podať emócie prirodzeným spôsobom.

Miesto Bazilika Sv. Egídia

Najblišie udalosti

30 apr 2024
19:00 - 21:00
OTVORENIE FONTÁN
01 máj 2024
14:00 - 21:00
MAJÁLES
23 feb 2024
08:00 - 17:00
Muzikál KUBO

 

sms informacie

 

ukrajina

 

grantove projekty

 

partnerske mesta

 

aed

 

covidTEL

 

btv

 

kino zriedlo

 

kulturaS

 

plavaren

 

mladez

 

Máte otázku?
Kontaktný formulár »
Napíšte nám